Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Fitnesa trenere: vairums sporta klubu apmeklētāju dod priekšroku tieši grupu nodarbībām
Publicēts 17. septembrī, 2014.
Jaunatvērtais sporta un fitnesa klubs “Reaktors” jau vairākas nedēļas aktīvi uzņem visus savus apmeklētājus un aizvada intensīvus treniņus jaunajās telpās. Plašās un modernās treniņu iespējas novērtē ne vien pastāvīgie, bet arī jaunie klienti, kuru skaits ar katru dienu palielinās. Pieprasītas ir gan grupu nodarbības, gan individuālie treniņi, tomēr, kā norāda sporta kluba “Reaktors” trenere Natālija Šilaka, pēdējā laikā arvien populārākas kļūst tieši grupu nodarbības, turklāt tās plaši apmeklē ne tikai sievietes, bet arī vīrieši. Populārākās grupu nodarbības, joprojām, ir “Yoga”, “Round Power”, “Flat ABS& Total Stretch”, “Body Toning”, “Power&ABL” u.c.

 “Grupu nodarbības fitnesa klubos parasti asociējas ar vidēju ķermeņa slodzi, kas vairāk paredzētas sievietēm, taču tā nebūt nav – arī vīrieši apmeklē dažādas grupu nodarbības, lai palielināto vispārējo ķermeņa spēku un izturību. Lai arī sieviešu un vīriešu fizioloģijas īpatnības ir krietni atšķirīgas, gan sievietēm, gan vīriešiem ir svarīgi dažādot treniņus un izmantot dažādus vingrojumus, sākot no vienkāršas stiepšanās un pilatēm līdz kardio un muskuļu tonizēšanas vingrinājumiem,” turpina Natālija Šilaka.

“Fitness ir mana aizraušanās un dzīvesstils, ar to nodarbojos vairāk nekā regulāri. Sporta klubā apmeklēju, galvenokārt, grupu nodarbības, jo tas ir lielisks veids kā uzturēt sevi formā, apgūt dažādas jaunas fitnesa tehnikas un vienkārši izbaudīt to sajūtu, ko sniedz pilnvērtīgs treniņš. Atmosfēra un telpas jaunajā “Reaktorā” ir lieliskas, kas dod vēl lielāku stimulu trenēties. Priecē, ka treneri ir ļoti pretimnākoši un, ja rodas kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, nekad to neatsaka. Jaunais sporta klubs atstāja ļoti labu iespaidu, noteikti apmeklēšu to vēl un vēl,” stāsta aktīva dzīvesveida cienītāja Zane no Rīgas.

Sporta un fitnesa kluba “Reaktors” grupu nodarbību veidi ir ļoti dažādi, tie atšķiras gan pēc intensitātes, gan izpildīšanas tehnikas. Ikvienam, protams, vajadzētu ņemt vērā savu fizisko sagatavotību un izvēlies sev piemērotāko grupu nodarbību no klubā piedāvātajām, vadoties pēc savām spējām un mērķiem. Turklāt “Reaktors” šobrīd saviem apmeklētājiem piedāvā lielisku iespēju – grupu treniņu abonementu tikai par EUR 44 mēnesī.

Sporta un fitnesa klubs “Reaktors” atrodas Toma ielā 4, blakus tirdzniecības centram “Mols” un ir atvērts darba dienās no 07:00 – 22:00, sestdienās no 09:00 – 16:00 un svētdienās no 10:00 – 16:00.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: